Tjänster

Trädgårdsrådgivning

Behöver du ny inspiration eller någon att bolla dina trädgårdsidéer med? Kanske vill du få en mer inbjudande entré eller anlägga en rabatt som har något blommande hela säsongen? Under en trädgårdsrådgivning får du träffa en trädgårdsarkitekt och du får möjlighet att diskutera, ställa frågor och få nya idéer kring hur du kan få till den trädgård du drömmer om.

Trädgårdsdesign

För att skapa en trädgård att trivas i och som är funktionell och hållbar över lång tid krävs noggrann planering. Utifrån olika inspirationsunderlag, trädgårdsritningar och planer för växtsammansättningar och markarbete får du bra underlag för att utveckla hela eller delar av trädgården. Det går även att beställa underlag för bygg-/marklov.

Växtförslag och rabattkompositioner

Plantering med hortensiabuske och rodgersiablad.

Ska endast delar av trädgården förändras gör jag enstaka växtförslag eller kompletta rabattkompositioner. Rabattförslaget presenteras med inspirerande bilder samt planteringsplaner och växtlista innehållandes svenska och vetenskapliga namn.

Detta blir ett komplett underlag för plantskola och trädgårdsmästare. Vid behov sammanställer jag en skötselplan för hur just din trädgård ska skötas, månad för månad.

Bostadsrättsföreningar och företag

Östgöta trädgårdsdesign utformar även grönytor och utemiljöer åt företag och bostadsrättsföreningar. Med kreativa lösningar skapar vi utemiljöer med fokus på estetik, funktionalitet, trygghet och hållbarhet.

Presentkort

Att ge bort en trädgårdsrådgivning eller en inspirationsskiss är en perfekt present till den trädgårdsintresserade! Du köpa ett presentkort med valfri summa/tjänst. Presentkortet gäller ett år om inget annat blir överenskommet.

Ljussättning

En välgenomtänkt ljussättning av trädgården skapar både en trivsam stämning och en känsla av ökad trygghet. Att ljussätta sin trädgård utöver husets fasadbelysning förlänger dessutom njutningen av trädgården till att omfatta årets alla månader. Vill du ha hjälp med hur din utemiljö ska belysas tar jag fram en belysningsplan och förslag på passande armaturer.