Tjänster

Trädgårdsrådgivning

Behöver du ny inspiration eller någon att bolla dina trädgårdsidéer med? Kanske vill du få en mer inbjudande entré eller anlägga en rabatt som har något blommande hela säsongen? Under en trädgårdsrådgivning får du träffa en trädgårdsarkitekt och du får möjlighet att diskutera, ställa frågor och få nya idéer kring hur du kan få till den trädgård du drömmer om.

Trädgårdsdesign

För att skapa en trädgård att trivas i och som är funktionell och hållbar över lång tid krävs noggrann planering. Med våra inspirationsmaterial, trädgårdsritningar och planer för växtsammansättningar och markarbete får du bra underlag för att utveckla hela eller delar av trädgården.

Rabattförslag, perenner, växtförslag, växtkompositioner, trädgårdsrådgivning, trädgårdsdesign, trädgårdsarkitekt,

Växtförslag och rabattkompositioner

Ska endast delar av trädgården förändras kan vi leverera enstaka växtförslag eller kompletta rabattkompositioner. Rabattförslaget presenteras med inspirerande bilder samt planteringsplaner och växtlista innehållandes svenska och vetenskapliga namn.

Detta blir ett komplett underlag för plantskola och trädgårdsmästare. Vi kan även ta fram en skötselplan för hur just din trädgård ska skötas, månad för månad.

Bostadsrättsföreningar och företag

Östgöta trädgårdsdesign utformar även grönytor och utemiljöer åt företag och bostadsrättsföreningar. Med kreativa lösningar skapar vi utemiljöer med fokus på estetik, funktionalitet, trygghet och hållbarhet.

Presentkort

Att ge bort en trädgårdsrådgivning eller en inspirationsskiss är en perfekt present till den trädgårdsintresserade! Hos oss kan Du köpa ett presentkort med valfri summa/tjänst.